Det er helt essensielt for oss å begynne med en forventnings- og behovsavklaring. Hvert prosjekt er helt unikt.

Vår prosjektprosess består av 3 deler som beskrives i nærmere detalj nedenfor.

vinoteca-165508247_176821020928098_3087298769766094917_n-1600x1067

Prosessen

1. Befaring, tegning og tilbud

Vinoteca tegninger / Prosessen

Vi tar en samtale og befarer rommet. Vi undersøker grunnforhold og omkringliggende faktorer for å gi råd om beste plassering. Vi vil ta stilling til overflater, reolsystemer, kjøling, glass, belysning og tilbehør. I etterkant av befaringen vil du motta prisoverslag med skisse.

Befaring, tegning og prisoverslag i Oslo koster kr 2500,–

Ta kontakt for eget prisoverslag om det gjelder utenfor Oslo.

2. Gjennomføring

IMG_9171

Etter godkjennelse og eventuelle justeringer av tilbud, vil våre erfarne snekkere bygge opp din vinkjeller med isolasjon av vegger, tak og gulv, fuktsperrer og andre tekniske løsninger. Sparkle, male og legge gulv. Så kommer montering av reoler, kjøling, glass, dør og eventuelt dekorasjoner slik at du får det ønskede design og uttrykk for ditt rom. Vår prosjektleder vil hele tiden følge opp deg som kunde og våre snekkere for å sikre ønsket resultat.

Ønsker du å bygge selv kan du bestille komponenter fra vår nettbutikk. Vinoteca påtar seg ikke konsulentoppdrag i forbindelse med råd om isolasjon og kjøleteknikk, da dette krever grundig innsikt i installasjonssted. Krav til garanti for kjølemaskin er ikke de samme ved egen montering.

3. Overlevering

Ved ferdigstillelse foretas en nøye ferdigbefaring og opplæring. Her vil du som kunde få innføring i hvordan rommet er bygget og hva som kreves av deg som kunde ift vedlikehold. Vi vil følge deg opp en gang pr. år med filterbytte men det kan være du må se til filter oftere enn dette. Drensslange, temperatur og fuktighet er andre forhold du bør se til innimellom.

Bearfoot Bistro Wine Cellar
The world famous Bearfoot Bistro Wine Cellar.

Gleden av å lagre vin

Vinoteca har bygget vinkjellere for hotell- og restaurantbransje over hele verden. Fra 5-stjernes resort i Karibia til Hotel Britannias prisberømte vinkjeller i Trondheim.