Det er helt essensielt for oss å begynne med en forventnings- og behovsavklaring. Hvert prosjekt er helt unikt.

Vår prosjektprosess består av 3 deler som beskrives i nærmere detalj nedenfor.

vinoteca-165508247_176821020928098_3087298769766094917_n-1600x1067

Prosessen

1. Tegning og tilbud / konsultasjon

Vinoteca tegninger / Prosessen

Om du sender oss en skisse over der du tenker å ha vinreoler/ vinkjeller sammen med noen bilder av området, vil vi tegne opp en 2D tegning til deg med vårt forslag på system og løsning. Vi vil ta stilling til overflater, reolsystemer, kjøling, glass, belysning og tilbehør. Vi trenger en enkel skisse med H + B + L samt dørens plassering og slagretning og evt utspring som rør eller kanter.

Et eksempel på hva vi trenger ser slik ut.

Bilde1

En tegning inklusive en endring og prisoverslag koster kr 5500 inklusive mva, hvor 2500 kr inklusive mva trekkes fra på bestillinger over 25000 kr inklusive mva. Endring nr 2 koster kr 1500 inklusive mva ekstra.

Kontrollmåling og befaring foretas kun etter godkjent tegning og tilbud for bekreftelse av alle mål. Befaring og kontrollmål i Oslo prises til kr 2500 kr inklusive mva.

Konsulenttime

Du kan også booke en konsulenttime med oss. 

Konsulenttime koster 1850,- per påbegynte time. En konsulenttime varer i 45 minutter.

Du vil få en innføring og tips til mulige løsninger som kan passe dine ønsker og behov.

Ha gjerne mål på rommet og så grundige spesifikasjoner som mulig. Send oss gjerne bilder og tegninger i forkant på: vinkjeller@vinoteca.no

Tenkt også gjennom følgende:

- Er rommet isolert?
- Hva er tilstøtende rom for utluft?
- Har du noen ønsker rundt interiør/ design/ uttrykk?

2. Gjennomføring

IMG_9171

Etter godkjennelse og eventuelle justeringer av tilbud, vil vi kunne anbefale en av våre erfarne samarbeidspartnere for oppbygging av vinrommet til et nøkkelferdig rom. De erfarne snekkerne vil bygge opp din vinkjeller med isolasjon av vegger, tak og gulv, fuktsperrer og andre tekniske løsninger. Sparkle, male og legge gulv. Så kommer montering av reoler, kjøling, glass, dør og eventuelt dekorasjoner slik at du får det ønskede design og uttrykk for ditt rom. Ansvaret er et forhold som styres mellom snekkere og deg.
Vinoteca Vinkjellere AS er ikke involvert i denne prosessen.

Ønsker du å bygge selv eller med dine snekkere kan du bestille komponenter fra vår nettbutikk. Vinoteca påtar seg konsulentoppdrag i forbindelse med råd om isolasjon og kjøleteknikk etter avtale om konsulentbistand på kr 1550,- inklusive mva per time, minimum 5 timer. Reise, kost og losji kommer i tillegg. Ansvaret for teknisk riktig utførelse ift. isolasjon, fukt og kjøling m.m. står dine snekkere for.

Merk: Installering av våre kjølemaskiner krever grundig forståelse av bruksanvisning for kjølemaskin og hvordan rommet skal bygges opp. Ethvert rom som ikke er isolert iht. kravspesifikasjon med bilde dokumentasjon vil falle utenfor all garanti.

3. Service og vedlikehold

Vi vil følge deg opp en gang pr. år med filterbytte men det kan være du må se til filter oftere enn dette. Filteravtale oppretter du på våre hjemmesider her

Drensslange, temperatur og fuktighet er andre forhold du bør se til innimellom, til du har lært deg funksjonaliteten til din vinkjeller. Et filter som blir tett vil medføre tap av garantier og en potensielt ødelagt maskin.

Bearfoot Bistro Wine Cellar
The world famous Bearfoot Bistro Wine Cellar.

Gleden av å lagre vin

Vinoteca har bygget vinkjellere for hotell- og restaurantbransje over hele verden. Fra 5-stjernes resort i Karibia til Hotel Britannias prisberømte vinkjeller i Trondheim.