Ken

Hvordan bygge opp en vinsamling.

Ken er en av Norges vinpersonligheter med et hjerte for de gode opplevelser. Han bruker mesteparten av sin tid på at andre skal oppleve hva vin, mat og ”den hvite duks magi” kan gjøre for den enkelte. I løpet av sine år på Bagatelle og Le Canard (10 år) bygget Ken opp en av Nord-Europas beste vinkjellere med et utvalg av vin som få andre kunne vise til. Det var evnen til å gi folk uforglemmelige vin- og matopplevelser som gjorde at Le Canard opplevde en storhetstid. Og dette viderefører nå Vinoteca til deg. Det å starte på din egen vinsamling eller forvalte hva du allerede har. Det store målet er å ha en kjeller med vin som du vet du liker og som du vil sette pris på i dag, og om 10, 20, 30 og 60 år. 

Ken lager skreddersydd smaksprofil av hver kunde og vil ut i fra denne sette opp forslag til hvordan hver enkelts vinsamling bør bygges opp og suppleres. Kort fortalt vil en smaksprofil fortelle hvem du/ dere er og dette danner grunnlaget for vinene som du kjøper. Istedet for å stole på en fremmed vinsmaker(journalist) vil smaksprofilen fortelle akkurat hvilke viner du setter pris på. Utifra det vil enhver dyktig Sommelier kunne vite noe om hvor din vinvei går fremover. Vi vil da vite hva du liker idag og hva du vil like imorgen.

Her er et eksempel på fremdrift

1. Smaksprofil fylles ut, helt kostnadsfritt. Denne inneholder alt fra smak, opplevelser, antall, størrelser, verdier og løsninger for innkjøp.

2. Smaksprofilen gjennomgås av Ken og hans team. Forslag til avtale utarbeides på innkjøp og økonomi, lagring og tjenester.

3. Oversikt over vin og tjenester tilbys deg og din vinkjeller kan snart motta sine første flasker.

Merk at vin til deg vil handles av deg, men er tilgjengelig gjennom oss. Vi yter kun en Vinkelnertjeneste til deg.