Et optimalt vinrom innehar kunnskap om vin, design og funksjonalitet

Red wood vinkjeller eks
Vinvegg med stige

Om Vinoteca

Vinoteca ble etablert i 2004 og er i dag en av Europas ledende spesialister på design, konstruksjon og etablering av komplette vinkjellere. Daglig leder er Ken Engebretsen. Ken har over 30 års fartstid innen vinfaglig bransje med 10 år på Bagatelle og Le Canard, og driver blant annet vinskolene Norsk og Dansk Sommelier Utdannelse, som er blant de ledende i Norden på vinutdannelse for profesjonelle og private.

Vårt hovedfokus er å konstruere vinrom som gir ideelle lagringsforhold for din vinsamling. Gjennom høy kompetanse på vinenes utvikling over tid, vil vi gjennom våre løsninger, sikre optimale lagringsforhold av alle typer vin. Vi hjelper deg til å skape de beste forholdene for å lagre og ivareta din vinsamling. Vi konstruerer vinrommet fra A-Å og legger stor vekt på design og det estetiske utrykket slik at vinrommet kan bli et blikkfang og skape atmosfære i dine omgivelser.

Nærbilde flasker i reoler eksklusive vinreoler

Kunden er viktigst, og vinens gode lagring, gjør kunden fornøyd.

Vinoteca har bygget vinkjellere for hotell- og restaurantbransje over hele verden. Fra 5-stjernes resort i Karibia til Hotel Britannias prisberømte vinkjeller i Trondheim.