Vi har det du trenger for å bygge din egen vinkjeller

vinoteca-158642716_158546409422226_8994089611443247960_n-1600x1067
Vinrom i inngangsparti, komprimert
Custom fabrication requiring 17 cuts to reduce WS33s to 8 bottles tall and reduce WS-PRs to 6 bottles wide.

Bygg ditt vinrom

Din vinsamling er en viktig investering i opplevelse og verdi som bør ivaretas på en korrekt måte. Vi kan hjelpe deg med å designe ditt vinrom – uavhengig av om omgivelsene er store, små, moderne eller klassiske. Et vinrom kan være diskre eller en sentral del av sine omgivelser.

Vi tilbyr idag ulike reolsystemer som gir deg fleksibilitet til å utforme det rommet du måtte ønske. Vinrom kan bygges nær sagt overalt. Alt fra den tradisjonelle i kjelleren, til et vinkabinett i glass som skiller spisestue og kjøkken, eller kanskje du kan utnytte boden i gangen og sette inn en glassdør for å skape den rette effekten? Det finnes mange flotte og kule ideer, men husk at selve kontruksjonen krever gode håndtverkere, og er svært viktig for at vinkjelleren skal fungere godt.

Følg våre råd for konstruksjon og komponenter, som kjøling og glassvegger/dører, og du er langt på vei.

Vil du lære mer om vin? Vår søsterbedrift er nordens største på vinutdannelse. Se her: vinkurs

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger - i form av vinreoler, glassvegger og dører, samt kjølesystemer som vil gi optimale lagringsforhold for samlingen din.

0E0CC414-2C4A-4CD1-8417-0EB7D10DA661
8B84AB31-AC00-4B0A-B2DC-FDE10510E1EC

Prosessen

Send oss mål og bilder av stedet du ønsker å bygge vinrom eller vinkabinett. Vi kan på basis av dette utarbeide 2D tegninger og forslag til inventar. Se pris på disse tjenestene her.

Vi kan også sende bilder av løsninger vi har gjort på lignende prosjekter. Om du ønsker å gå for noen av våre forslag kan du bestille inventar og tilbehør i vår nettbutikk. Vi har agentur på noen av verdens råeste reolsystemer, samt de beste vinkjøler-anleggene på markedet. Isolerte glassvegger/ glassdører og isolerte elementvegger på mål kan du også kjøpe gjennom oss.

Til selve oppbyggingen av vinrommet, bruker du dine egne håndverkere. Vinoteca kan med andre ord levere alt av inventar, men står ikke ansvarlig for oppbyggingen av vinrommet.

Send oss detaljerte mål og gjerne bilder av området du ønsker å bygge på til: vinkjeller@vinoteca.no. Se eksempel på skisse vi trenger her.

Konsulenttjeneste koster kr 1550 inkl mva per time og kan foregår online. Konsulenttjenester bestilles via mail.

Vinrom i leilighet med fiskebensparkett

Hva vi gjør

Siden oppstart i 2004 har Vinoteca blitt en ledende aktør innen design og konstruksjon av vinkjellere i Europa. Vi har bygget flere hundre vinrom i private hjem og for det profesjonelle marked. Fra 1 oktober 2023 vil vi kun selge inventar og tilby konsulenttjenester. Se vår guide for konstruksjon av ditt vinrom. Ved bestilling av inventar eller tegning vil du motta en mer detaljert beskrivelse.