Vinrom for hotell og restaurant

Britannia_Vinbaren_photo_Wil_Lee-Wright_BRIT2766_adjusted_web-1600x1067
Britannia, eksklusive vinreoler

Et profesjonelt vinrom

For gjesten skal et vinrom være et blikkfang, skape atmosfære og gi lovnad om noe helt spesielt. For deg og dine kolleger skal vinrommet være et arbeidsrom – et funksjonelt rom som skaper arbeidsflyt slik at vin lagres og tempereres korrekt, aller best, med kort avstand fra gjestene.

Trenger du eller dine ansatte mer vinkompetanse? Vår søsterbedrift er nordens største på vinutdannelse. Se her: vinkurs

Britannia VV

Vi kan hotell og restaurant

Vinoteca har laget vinkjellere for hotell- og restaurantbransje over hele verden. Fra 5-stjernes resort i Karibien til Britannia Hotel sin prisberømte vinkjeller i Trondheim.

Britannia eksklusive vinreoler

Vinrommet; et arbeidsrom

Vi vet at vin er en viktig investering som må behandles deretter. Vi vet også at du må tenke ressurseffektivitet. Våre løsninger sikrer optimale lagringsforhold for alle typer vin, i tillegg bistår vi med å utvikle løsninger som tar hensyn til arbeidsflyt, varemottak, service og den generelle travle restauranthverdagen.

“Et vinrom kan komplimentere eller kontrastere
– ikke ulikt vinen selv”

Chambre separe med vinreoler

Viktigheten av beliggenhet og design

Et innglasset vinrom midt i lokalet, eller en vinvegg som løfter hele rommet kan erstatte den flotteste kunst samt skape en troverdig tilknytning til vinfaget. Dersom det vil passe bedre med en klassisk vinkjeller gir dette muligheter for privat omvisning, sammenkomster eller events. Vårt mål er å skape et vinrom som løfter din restaurant og skaper vinglede.

Referanser

Med vår erfaring fra å bygge opp vinkjellere, jobbe i vinkjellere samt drive service på høyt nivå, kan vi bistå dere med alt fra selve vinkjelleren til utdanning, gjennom vårt søsterselskap Norsk Sommelier Utdannelse.

Sommerro
britannia_hotel_facade
Pellestova
Thons Svolvær